Het is weer tijd voor een nieuwe Air Jordan x Off-White collab! Dit keer is er geen sprake van een mega hyped model, maar staat de klassieke Air Jordan 2 een keer in de spotlights. De releasedata voor beide paartjes zijn bevestigd, de Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "White" en de Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "Black" zullen op Vrijdag 12 November gaan droppen. De officiële foto's zijn binnen, de hoogste tijd om deze twee sneakers dus eens onder de loep te nemen.

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "White"

Off White x Air Jordan 2 Retro Low SP White Foto 7
Off White x Air Jordan 2 Retro Low SP White Foto 8

De Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "White" gaat gekleed in een kleurenmix die bestaat uit wit, varsity rood en zwart. Deze Air Jordan 2 Low is voorzien van een color blocking die is geïnspireerd op de Air Jordan 2 OG White en Varsity Red colorway. Andere details zijn onder meer kragen waarbij het schuim zichtbaar is, MJ's handtekening aan de zijkant bovenop een vintage/verouderde tussenzool.

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "White" verkooppunten

Nov
12
Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "White"

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "White"

DJ4375-106
Alle verkooppunten

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "Black"

Off White x Air Jordan 2 Retro Low SP Black Foto 7
Off White x Air Jordan 2 Retro Low SP Black Foto 8

Het tweede paartje, de Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "Black" gaat gekleed in de kleuren zwart en Varsity Royal. De sneaker heeft een zwarte basis gecombineerd met blauwe accenten en rode veters. Het zal ook dezelfde details bevatten als de White, zoals de handtekening van Michael Jordan aan de zijkant, Off-White branding op het mediale gedeelte, zichtbare schuimrubberen kragen bovenop een gebarsten en verouderde tussenzool.

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "Black" verkooppunten

Nov
12
Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "Black"

Off-White x Air Jordan 2 Retro Low SP "Black"

DJ4375-004
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur