Air Jordan gaat een nieuwe samenwerking aan met de voetbalcub uit Parijs, beter bekend als Paris Saint-Germain. Normaliter zou je een collab verwachten met de Air Jordan 1 als hoofdrolspeler, maar in dit geval worden de kleuren van het vierde shirt van de club toegepast op de Air Jordan Legacy 312 sneaker. Deze nieuwe Paris Saint-Germain x Air Jordan Legacy 312 Low "Fourth Kit" is uitgevoerd in een elegant kleurenschema dat bestaat uit de kleuren White, Hemp, Sail en Sequoia Green.

Paris Saint-Germain x Air Jordan Legacy 312 Low "Fourth Kit"

Jan
24
Paris Saint-Germain x Air Jordan Legacy 312 Low "Fourth Kit"

Paris Saint-Germain x Air Jordan Legacy 312 Low "Fourth Kit"

FZ4358-100
Alle verkooppunten

Eerbetoon aan het vierde outfit van PSG

Deze kleurstelling is een eerbetoon aan het vierde outfit van het Parijse voetbalteam, waarbij de sneaker vakkundig wordt samengevoegd met het embleem van het merk en dat van het Ligue 1-team. De achterkant van de schoen is voorzien van "Nike Air" branding, terwijl de sokvoering is versierd met een "Paris" embleem. Het ontwerp bestaat uit een bovenwerk van wit leer met hennepaccenten op de klittenbandsluiting en de kenmerkende olifantenprint. Sequoia groene accenten sieren de hielkraag, Swoosh, bepaalde delen van de mudguards en het PSG embleem op de hiel. De sneaker heeft een Sailt/White tussenzool en buitenzool, wat het ontwerp op een premium wijze afmaakt.

Paris Saint Germain 2023 24 Match Vierde

PSG Kledingcollectie

Diverse iconen komen samen op het vierde shirt van Paris Saint Germain. PSG kiest namelijk voor een van de meest herkenbare patronen in streetwear, namelijk de Jordan Elephant Print.

Scoor deze Paris Saint-Germain x Air Jordan Legacy 312 Low "Fourth Kit" en de kledingcollectie op woensdag 24 januari via diverse verkooppunten.

Paris Saint Germain x Air Jordan Legacy 312 Low Fourth Kit Foto 6
Paris Saint Germain x Air Jordan Legacy 312 Low Fourth Kit Foto 7
Paris Saint Germain x Air Jordan Legacy 312 Low Fourth Kit Foto 2
Paris Saint Germain x Air Jordan Legacy 312 Low Fourth Kit Foto 3
Paris Saint Germain x Air Jordan Legacy 312 Low Fourth Kit Foto 4
Paris Saint Germain x Air Jordan Legacy 312 Low Fourth Kit Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur