Een poos geleden brachten wij het nieuws naar buiten van een aankomend "Remix Pack" met als hoofdrolspelers deze Nike Air Max 1 "Remix Pack" en de Nike Air Max 90 "Remix Pack". Aan de onzekerheid wat betreft een releasedatum komt vandaag een eind, want voor beide paartjes is inmiddels een datum van lancering bekend gemaakt.

We focussen voor het gemak even op het populairste paartje binnen het pack, de Air Max 1. Mede doordat we de laatste maanden droog staan wat betreft nieuwe Air Max 1 sneakers, knalt vrijwel iedere nieuwe release direct over de toonbank. Zo zal het ook gaan met deze strak uitgevoerde Air Max 1 "Remix Pack".

Deze Air Max 1 heeft een clean en simple uitstraling, voorzien van een witte mesh-constructie op de neus en zijkanten. Zwart nubuck is te zien op de mud guards, samen met verschillende grijstinten op de leren overlays. Volt accenten op de binnenkant van de tong, de bovenste veteroogjes en het logo op de hiel zorgen in dit geval voor broodnodig contrast toe. Ook is er een camouflageprint toegepast aan de bovenkant van de hiel en de wreef.

De releasedatum staat op Zaterdag 22 Augustus, check dus regelmatig de verkooppagina van deze sneaker want wij werken de verkooppunten dagelijks bij!

Stephan
Geschreven door
Stephan