Wie kent ze niet? de Teenage Mutant Ninja Turtles. Iedereen die in de jaren 80 en 90 is opgegroeid heeft menig aflevering van de 4 groene helden voorbij zien komen. De Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) zijn een fictieve groep van vier schildpadden vernoemd naar Italiaanse kunstenaars uit de Renaissance. Ze zijn bedacht door Kevin Eastman en Peter Laird en verschenen voor het eerst in een stripboek dat in 1984 werd uitgegeven door Mirage Studios. Het verhaal van de TMNT draait om Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael. Deze personages werden gemuteerd door een radioactieve stof die hen in mensachtige schildpadden veranderde. Ze werden getraind in de kunst van ninjitsu door hun ratten sensei, Splinter, die ook gemuteerd was en een vaderlijke rol voor hen aannam.

Welke sneaker van Adidas past er nu het beste bij de TMNT uit de jaren 80? Juist, de Superstar sneaker. Deze Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe" is het resultaat van een officiële samenwerking met de TMNT-franchise en is een knipoog naar de "Shelltoe"-bijnaam van de Superstar en is een eerbetoon aan de iconische helden.

Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 10

De Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe" viert de 40e verjaardig van de Turtles

De Teenage Mutant Ninja Turtles vieren dit jaar hun 40e verjaardag, want in 1984 kwam voor het eerst een stripboek uit waarin de turtles de hoofdrol speelden. Adidas viert het feestje mee met een speciale Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe" sneaker. De sneaker heeft een levendig groen bovenwerk versierd met een schildpadpatroon op de iconische shelltoe.

Deze unieke samenwerking bevat doordachte details zoals veterbedels die elke turtle vertegenwoordigen, een aantal sets sockliners en de kreet "Ninja Power!" onder de tong. Het meest bijzondere detail is misschien nog wel dat deze sneaker wordt geleverd in een verpakking die doet denken aan actiehelden, inclusief een exclusief TMNT stripboek voor verzamelaars.

Scoor deze Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe" op 22 maart, vanaf 10 uur 's morgens via diverse verkooppunten.

Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe"

Mar
22
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe"

Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar "Shelltoe"

IF9280
Alle verkooppunten
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 6
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 7
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 2
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 3
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 4
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 5
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 8
Teenage Mutant Ninja Turtles x Adidas Superstar Shelltoe Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur