Een paar weken geleden brachten wij het nieuws over een toekomstige collab tussen de collab koning Travis Scott en Nike. Het ging om een Travis Scott x Nike Air Max 1, waarbij nog geen releasedatum bekend was. Sterker nog, het was nog maar de vraag of de sneakers ook echt uit zouden worden gebracht. Aan deze onzekerheid is vandaag een eind gekomen, beide partijen kondigen namelijk nóg meer colorways aan voor deze collab.

Travis Scott x Nike Air Max 1

Travis Scott en Nike schudde vorige maand voor het eerst iedereen wakker in de vorm van een teaser van een Cactus Jack x Nike Air Max 1, dit ter ere van Air Max Day 2021. Nieuwe berichten geven nu aan dat er maar liefst vijf verschillende kleurstellingen van de schoen zullen droppen. De eerste teaser gaf ons een glimp van een bruin gekleurd paartje, hoogstwaarschijnlijk de "Baroque Brown" colorway. Op basis van de gelekte colorways omvatten de andere paartjes een "Off-Noir", "Wheat", "Grey Haze" en "Saturn Gold" variant.

Teasers

Het gaat in dit geval nog om mockups, dus de daadwerkelijke paartjes kunnen nog verschillen. We houden je natuurlijk op de hoogte van deze release en nog veel meer nieuws over sneakers via ons blog, de releasekalender en onze Facebook-pagina.

Travis Scott Nike Air Max 1 Saturn Gold Tea Tree Mist Tent
py_rates
Travis Scott Nike Air Max 1 Wheat Lemon Drop Baroque Brown Chile Red
py_rates
Travis Scott Grey Haze Light Silver Celadon Canvas
py_rates
Travis Scott Nike Air Max 1 Off Noir Cave Stone Dusty Sage Celadon
py_rates
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur