Tim
Geschreven door
Tim

2022 kan zomaar het jaar van de Nike Air Max 1 gaan worden. Doordat het model dit jaar 35 jaar bestaat, gaan wij er vanuit dat Nike dit uitbundig zal gaan vieren door meerdere Air Max 1 sneakers uit te brengen. Gister gaven wij antwoord op de vraag, welke Nike Air Max 1 sneakers komen er uit in 2022? Maar buiten die lijst om zullen er hoogstwaarschijnlijk ook nog een aantal collabs aankomen.

De aankomende release van de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet" lieten wij gister al doorschemeren. Ook was er toen al bekend dat er een tweede colorway binnen de Concepts x Nike Air Max 1 reeks zou gaan komen en ook deze is vandaag bekend geworden. Het gaat in dit geval om de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Camo", waar wij vandaag een blik op zullen werpen door de eerste gelekte foto's te bekijken.

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Camo"

Concepts x Nike Air Max 1 SP Camo Foto 3
Concepts x Nike Air Max 1 SP Camo Foto 2

Zoals de meesten van jullie inmiddels hebben gezien, gaan Concepts en Nike een collab aan die tot op heden lijkt te bestaan uit twee sneakers, de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet" en de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Camo". Deze nieuwe colorway van de Concepts x Nike Air Max 1 viert het 35-jarig jubileum van het model en is qua looks net zo wild als de eerste.

Er is in dit geval gekozen om gebruik te maken van diverse materialen, waarvan de licht gebleekte denimkleurige basis, camouflage-mud guards en paisley-overlays op de hiel direct opvallen. Een vleugje corduroy omringt de bovenste veteroogjes, wat in dit geval echt heel mooi opvalt. Andere details is Concepts-branding op de achterkant rond de enkel verschijnt, de mismatching Swooshes, het wit/bruine pony hair recht boven de toe box en de versleten Nike Air-hielbranding. De Concepts-branding is trouwens ook terug te vinden op de tonglabels, hangtags en inlegzolen. Net als het andere paartje zal ook deze versie worden geleverd in een speciale schoenendoos.

De releasedatum is nog niet bekend, wel weten we zeker dat de sneaker dit jaar nog zal worden gedropt. Check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Camo"

19
Mar 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Heavy"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Heavy"

DN1803-900
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim