Tim
Geschreven door
Tim

Adidas en de wereldberoemde mangaserie Yu-Gi-Oh! zijn een samenwerking aangegaan, dat kan niet anders dan een bijzonder eindresultaat krijgen. De score is een limited-edition Adidas Superstar sneaker die een eerbetoon is aan de "Winged Dragon of Ra", een van de Egyptische God Cards in het Yu-Gi-Oh! universum.

De adidas Superstar "Winged Dragon of Ra" heeft een smetteloos wit bovenwerk versierd met een opvallende grafische afbeelding van de draak op de zijkanten. Om een vleugje premium toe te voegen, sieren gouden accenten de shell toe, de drie strepen en het hiellipje. Daarnaast zijn op de vetersluiting en het hiellipje de iconische Millennium Puzzle en Millennium Rod te zien.

Ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, zijn deze sneakers gemaakt van een collectie gerecyclede materialen, waardoor het bovenwerk voor minstens 50% uit gerecycled materiaal bestaat. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook ongeëvenaard comfort en een chique esthetiek, waardoor ze een onmisbaar item zijn voor liefhebbers van zowel Yu-Gi-Oh! als de adidas Superstar.

Of en wanneer deze sneaker in Europa zal gaan droppen is nog niet bekend, we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Yu-Gi-Oh! x adidas Superstar "Winged Dragon Of Ra"

Datum nog
niet bekend
Yu-Gi-Oh! x adidas Superstar "Winged Dragon Of Ra"

Yu-Gi-Oh! x adidas Superstar "Winged Dragon Of Ra"

HP6273
Alle verkooppunten
Yu Gi Oh x adidas Superstar Winged Dragon Of Ra Foto 4
Yu Gi Oh x adidas Superstar Winged Dragon Of Ra Foto 5
Yu Gi Oh x adidas Superstar Winged Dragon Of Ra Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim