Tim
Geschreven door
Tim

Nike en Golf zijn de laatste tijd sterk verbonden met elkaar. Nadat meerdere iconische Nike sneakers als de Air Max 90 en de Air Jordan 1 al voorzien werden van een Golf-make-over is het nu de beurt aan nóg een icoon onder de sneakers: de Nike Air Max 1. We blikken vooruit op deze aangepaste versie van de OG AM1 en hebben dan ook direct de officiële foto's van de Nike Air Max 1 Golf "Black White".

De colorway is door Nike clean and simple gehouden. In het geval van deze Golf-release spelen twee kleuren de hoofdrol: Zwart en Wit. De sneaker maakt gebruik van een volledig zwarte bovenkant, met witte branding op de tong, de hak en de Swoosh. Uiteraard speelt zich het meest af onder de sneaker, want daar zit de aangepaste Golf-buitenzool die is uitgevoerd in twee kleuren. De sneaker maakt qua materiaal gebruik van nylon, mesh en textiel.

Er zit ook nog een "Sport Red"-paartje in de pijplijn, maar daar hebben we helaas nog geen foto's van. Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Golf "Black White"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Golf "Black White"

Nike Air Max 1 Golf "Black White"

DV1403-010
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Golf Black White Foto 7
Nike Air Max 1 Golf Black White Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim