Kan jij de aankomende releases van de Air Max 1 sneaker nog bijhouden? Onderhand raken we de tel kwijt als het gaat om Air Max 1 sneakers die in 2024 gaan droppen. Vandaag kondigde Nike aan dat het deze zomer met nóg een Air Max 1 gaat komen die perfect geschikt is voor de zomer. Wat dacht je van deze Nike Air Max 1 SC "Sail"? Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Deze nieuwe Air Max 1 combineert de kleuren Sail, White, Coconut Milk en Light British Tan en is perfect geschikt voor de warmere maanden die onderweg zijn. Qua materialen is er gekozen voor een combinatie van mesh, glad en getrommeld leer, samen met suede mudgaurds. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke premium look, uitermate geschikt voor de zomer. Het traditionele "Nike Air" logo is weer toegepast op de tonglabels, de binnenzolen en hakken. Het ontwerp wordt afgerond met een duurzame rubberen zool met zichtbare Air Max units in de hak.

Een releasedatum van deze Nike Air Max 1 SC "Sail" hebben we nog niet voor je, maar uiteraard houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 SC "Sail"

Apr
03
Nike Air Max 1 SC "Sail"

Nike Air Max 1 SC "Sail"

FN6983-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 SC Sail Foto 6
Nike Air Max 1 SC Sail Foto 7
Nike Air Max 1 SC Sail Foto 3
Nike Air Max 1 SC Sail Foto 2
Nike Air Max 1 SC Sail Foto 5
Nike Air Max 1 SC Sail Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur