Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 576 sneaker is een klassieke en iconische sneaker die een populaire keuze is onder sneakerliefhebbers, zeker onder een ieder die van een casual sneaker houdt. De schoen maakt deel uit van de New Balance "Made in UK" collectie, wat betekent dat hij is vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk, bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige materialen.

New Balance kondigde vandaag aan dat ze op donderdag 3 augustus met een nieuwe colorway gaan komen, die gebruik maakt van de kleuren brown met falcon en umber. We blikken vooruit op de release van deze New Balance MADE in UK 576 Underglazed "Falcon".

New Balance MADE in UK 576 Underglazed Falcon Foto 1
New Balance MADE in UK 576 Underglazed Falcon Foto 4

De New Balance 576 heeft een tijdloos en veelzijdig ontwerp en staat bekend om zijn laag silhouet met een bovenwerk van suède en leer, wat zorgt voor een premium en luxe gevoel. De sneaker is voorzien van het bekende "N" logo aan de zijkanten, dat staat voor het merk New Balance. In dit geval is de sneaker voorzien van voornamelijk bruine tinten, om precies te zijn Brown met falcon en umber.

Over de demping hoef je je ook geen zorgen te maken, want ook deze 576 maakt gebruik van de ENCAP demping in de tussenzool en een CR element dat zorgt voor extra comfort bij elke stap die je zet.

Scoor jij deze nieuwe New Balance MADE in UK 576 Underglazed "Falcon"? Vanaf 3 augustus kun je los!

New Balance MADE in UK 576 Underglazed "Falcon"

03
Aug 2023
New Balance MADE in UK 576 Underglazed "Falcon"

New Balance MADE in UK 576 Underglazed "Falcon"

OU576PTY
Alle verkooppunten
New Balance MADE in UK 576 Underglazed Falcon Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim