Di'Orr Greenwood staat bekend om haar veelzijdige talenten in de wereld van kunst en skateboarden. Ze is geboren en getogen in de Navajo Nation in Arizona en heeft op beide gebieden belangrijke bijdragen geleverd, die haar rijke culturele erfgoed en persoonlijke creativiteit weerspiegelen.

Greenwood heeft erkenning gekregen voor haar werk in pyrografie, een kunstvorm waarbij ontwerpen in hout of andere materialen worden gebrand. Ook heeft ze skateboards ontworpen die haar artistieke vaardigheden laten zien. Haar ontwerpen werden afgebeeld op een U.S. Postal Service Forever Stamp, wat een belangrijk moment voor haar gemeenschap was omdat het de eerste postzegel was waarop de inheemse en Navajo gemeenschappen werden afgebeeld.

Ook Nike is het succes van Di'Orr niet ontgaan, want in de zomer van 2024 komen ze samen met een nieuwe Dunk sneaker. Samen met de SB divisie van Nike wordt haar unieke visie tot leven gebracht in de vorm van deze stijlvolle Di’orr Greenwood x Nike SB Dunk High

Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 6

Een Dunk sneaker als de Di’orr Greenwood x Nike SB Dunk High kom je niet vaak tegen

Greenwoods versie van de Nike SB Dunk High is voorzien van een zeer levendige colorway, waarbij de kleuren Turquoise Blue en Rugged Orange zijn toegepast op de zijpanelen. Deze samenwerking onderscheidt zich van de standaard SB Dunk designs door het Decon-geïnspireerde ontwerp met een zichtbare schuimtong en een slanke enkelkraag. Andere opvallende details zijn de opvallende multicolor accenten op de tong en hiel tabs, in combinatie met haar naam op de tong tags. Als eerbetoon aan haar roots staat op de binnenzool van de schoen trots het woestijnlandschap van Arizona afgebeeld.

Een releasedatum van deze Di’orr Greenwood x Nike SB Dunk High hebben we nog niet voor je. Check voor updates dagelijks onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Di’orr Greenwood x Nike SB Dunk High

Datum nog
niet bekend
Di’orr Greenwood x Nike SB Dunk High

Di’orr Greenwood x Nike SB Dunk High

FQ1775-400
Alle verkooppunten
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 7
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 3
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 2
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 4
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 5
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 8
Diorr Greenwood x Nike SB Dunk High Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur