Tim
Geschreven door
Tim

De Adidas Yeezy 350 v2 "MX Oat" dropt aanstaande Zaterdag en je kunt je nu alvast inschrijven op de loting! Dit kan o.a. via de Adidas Confirmed app, maar wij hebben natuurlijk nog meer verkooppunten voor je op een rij gezet. Wij blikken in deze post alvast vooruit op dit kleurrijke en artistieke paartje Yeezy 350 van Adidas.

Loot vanaf vandaag mee en scoor de adidas Yeezy Boost 350 v2 "MX Oat"

Adidas Yeezy Boost 350 v2 MX Oat Foto 4
Adidas Yeezy Boost 350 v2 MX Oat Foto 5

Er waren tijden dat Adidas de markt overspoelde met Yeezy 350 v2's, elk net iets anders dan de voorgaande release. Maar nu, na een nogal lange onderbreking, heeft het model aanzienlijk sterke veranderingen ondergaan. Deze nieuwe adidas Yeezy Boost 350 v2 "MX Oat" is dan ook het begin van een nieuwe ingeslagen ricthting.

Qua model is de 350 v2 niet aangepast, maar wat wel direct opvalt is dat de sneaker gebruik maakt van een "MX" -patroon. Geheel random is deze print toegepast op het Primeknit-bovenwerk en spettert bijna overal in het rond met pastelblauwe, gele en oranje verfspetters. De kleur van "Oat" zien we subtiel toegepast worden op de zolen, de voering en de streep aan de zijkant.

De raffle is inmiddels gestart, je kunt jezelf aanmelden via de Adidas Confirmed app of je checkt alle verkooppunten onderaan deze post.

adidas Yeezy Boost 350 v2 "MX Oat"

23
Oct 2021
Adidas Yeezy Boost 350 V2 "MX Oat"

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "MX Oat"

GW3773
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim