Sneakerzoekmachine

Adidas Yeezy Boost 350 sneakers

Filter op

Adidas Yeezy Boost 350 sneakers

De Adidas Yeezy Boost 350 is misschien wel één van de populairste en meest baanbrekende sneakers van de afgelopen jaren. Het is met zekerheid de best verkochte Adidas sneaker van de laatste 10 jaar. Waarom? Omdat de sneakers niet alleen super dope staat onder jeans of shorts, maar net zo makkelijk mee kan naar de gym voor een workout - een fantastische all-round sneaker dus. En dan hebben we het nog niet eens over het ultieme comfort van de Yeezy 350. Dit komt door het gebruik van innovatieve materialen van Adidas, een primeknit-bovenwerk op een Boost-zool. Maar waar is het allemaal begonnen en wat kunnen we nog verwachten van de 350?

Wist je dat Kanye West in 2007 nog samenwerkte met Nike? Zij brachten destijds samen misschien wel één van de populairste collectors items ooit uit; de Air Yeezys. Deze gaan nu in sommige gevallen voor meer dan 25.000 Euro over de toonbank. Waarom kwam er een einde aan de samenwerking? In de wandelgangen gingen de geruchten dat Nike weigerde om Kanye's royalty's te betalen voor de verkoop van de sneakers en dus verliet hij het Amerikaanse sportkledingmerk in 2013. Dit was het moment waarop geruchten de ronde gingen over een overstap naar de grootste concurrent van Nike; Adidas.

Op 27 Juni 2015 kwam de eerste Adidas Yeezy 350 sneaker uit

Op 3 december 2013 bevestigde Adidas de geruchten; Adidas gaat de samenwerking aan met Kanye. Dit was het moment waarop Adidas weer een belangrijke speler werd in de nieuwe sneaker cultuur. Op 27 Juni 2015 kwamen beide partijen met de eerste Yeezy Boost 350 sneaker in de vorm van de razend populaire Adidas Yeezy 350 "Turtle Dove".

Ben jij van plan een Adidas Yeezy Boost 350 sneaker te kopen?

Dan hebben we goed en slecht nieuws voor je. Het goed nieuws is dat Adidas en Kanye nog regelmatig met een nieuwe Yeezy Boost 350 v2 komen, zo dropte zij recent nog de Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Blue Tint", die inmiddels stijf uitverkocht is. Dat is een beetje het probleem met de Yeezy 350 - de sneaker verkoopt razendsnel uit. Misschien niet zo snel als in de hoogtijdagen van 2017 en 2018, maar het kopen van een Yeezy Boost 350 is nog steeds niet makkelijk. Uiteraard hebben wij een compleet overzicht met alle Yeezy Boost 350 sneakers voor je gemaakt, waarbij je altijd wordt doorverwezen naar de beste verkooppunten.