Tim
Geschreven door
Tim

J Balvin is niet alleen een mega populaire Colombiaanse reggaetonartiest en zanger, maar hij maakt de laatste jaren ook naam door zijn populaire sneaker collabs met Jordan. Na eerdere collabs met Jordan, waarbij de Jordan 1 en Jordan 2 werden gebruikt, is het nu tijd voor een collab waarbij de Air Jordan 3 sneaker de hoofdrol speelt.

Nadat J Balvin en Jordan in december van 2020 met de Air Jordan 1 "Colores Y Vibras" kwamen, volgde in december van vorig jaar een collab waarbij de Jordan 2 werd gebruikt. Deze keer zal de Colombiaanse artiest zijn draai geven aan de Air Jordan 3, waarbij de foto's tot vandaag nog ontbraken. J Balvin was afgelopen weekend aanwezig bij de Formule 1 GP van Miami, waar hij deze J Balvin x Air Jordan 3 droeg.

J Balvin x Air Jordan 3 Foto 5
J Balvin x Air Jordan 3 Foto 9

J Balvin onthult zijn Air Jordan 3 sneaker op de Formule 1 Grand Prix van Miami

J Balvin gaf ons dit weekend een eerste blik op zijn aanstaande Air Jordan 3-collab tijdens het bijwonen van de Miami Grand Prix, waar hij zijn verjaardag vierde. Zoals we van Balvin gewend zijn, gaat deze release ook weer gekleed in een Multi-Color colorway met gradient fades. De sneaker heeft een Sail-kleurig leren bovenwerk met geperforeerde tongen en overlays in combinatie met een grijze olifantenprint rond de toe box en hielen. Het hoogtepunt van de schoen is de meerkleurige gradiëntprint langs de tussenzool en op de hiellipjes, die beide zijn voorzien van 'Nike Air' tekst en het smiley logo van J Balvin. De schoen dropt naar alle waarschijnlijkheid op 2 september in unisex-, kleuter- en peutermaten.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom deze release en nog veel meer? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

J Balvin x Air Jordan 3

02
Sep 2023
Coming soon
J Balvin x Air Jordan 3

J Balvin x Air Jordan 3

FN0344-901
Alle verkooppunten
J Balvin x Air Jordan 3 Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim