"Have A Nike Day" met deze upcoming Nike Air Max 1

"Have A Nike Day" met deze upcoming Nike Air Max 1

Het "Have A Nike Day"-pack werd een tijdje geleden al aangekondigd, het enige dat ontbrak was een definitieve releasedatum. Dit weekend dropte de Nike Air Max 1 "Have a Nike Day" en de Nike Air Max 97 "Have A Nike Day" al in kindermaatjes tot en met maatje 40, waarna nu het wachten is op de Nike Air Max 1 "Have A Nike Day" in de grotere maten.

Het Have A Nike Day-pack is het beste te omschrijven als fun en kleurrijk en is naar onze mening één van de meest geanticipeerde releases van Nike voor dit voorjaar. Het pack bestaat naast de Air Max 1 uit andere populaire modellen: de Air Max 95 en Air Max 97. De Air Max 1 is voorzien van een 90's colorway dat gebruik maakt van diverse zachte pastelkleuren. Deze nieuwe look is samengebonden door een zwarte suède mud guard en een zwarte Swoosh. Een eenvoudige witte tussenzool en een doorzichtige Air Max-unit zorgen ervoor dat alle ogen gefixeerd blijven op het bovenste gedeelte van de schoen. Andere eyecatchers zijn een speciale Smiley-branding op de hak van de schoen en een driekleurige doorschijnende buitenzool. 

Er is nog geen definitieve releasedatum bekend voor deze hele strakke drop, wij gaan er wel vanuit dat de schoen nog deze maand verkrijgbaar zal zijn. Wij hebben alvast een verkooppagina klaargezet, zodat wij deze direct kunnen aanvullen met verkooppunten zodra de schoen is gedropt.

Nike Air Max 1 "Have A Nike Day"
Releasedatum: Februari 2019
Verkoopprijs: €140
Colorway: Black/Purple/Peach/Baby Blue
Stijlcode: BQ8929-500
Verkooppagina: klik hier