DLTR en New Balance gaan opnieuw een samenwerking aan. Na de succesvolle release van de 990v4 "DMV" en de 992 "DC" colorways, is deze DTLR x New Balance 2002R "Lovers Only" het laatste deel in de reeks releases van DTLR die is gewijd aan het DMV-gebied in de Verenigde Staten.

Het Amerikaanse DTLR is een van de meest succesvolle lifestyle-retailers van de Verenigde Staten, met meer dan 245 winkels in 19 staten. Door de passie voor mode, entertainment, sport en empowerment van de gemeenschap samen te smelten, is het bedrijf tot op de dag van vandaag een begrip in de VS.

Deze versie van de DTLR x New Balance 2002R is gemaakt van een mix van ademend mesh, suède en leer. Het heeft een grijze en zwarte basis met kenmerkende "N" -logo's op de zijkanten die zijn uitgevoerd in de kleuren blauw en rood, waarbij beide kleuren ook door de hele schoen worden geaccentueerd. Andere details zijn het traditionele vetersysteem, gewatteerde tongen met New Balance-branding en "2002R" gedrukt op de hiel. Een tussenzool gemaakt van N-ergy-schuim bovenop een rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet. De schoen wordt ook geleverd met twee sets veters: een set in crèmekleur en een set in blauw.

De sneaker dropt op 26 mei op de website van DTLR en zal hopelijk spoedig daarna op de website van New Balance droppen. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

DTLR x New Balance 2002R "Lovers Only"

May
26
DTLR x New Balance 2002R "Lovers Only"

DTLR x New Balance 2002R "Lovers Only"

M2002RDV
Alle verkooppunten
DTLR x New Balance 2002 R Lovers Only Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur