Incoming Heat: Air Jordan 1 Retro High OG "Turbo Green"

Incoming Heat: Air Jordan 1 Retro High OG "Turbo Green"

Na eerst een aantal gephotoshopte foto's voorbij te hebben zien komen, hebben we nu eindelijk de real deal te pakken. Persoonlijk kunnen wij van deze gedetailleerde foto's van de Air Jordan 1 Retro High OG "Turbo Green" niets anders zeggen dan heerlijk!

De AJ1 Turbo Green maakt gebruik van color blocking, enigszins vergelijkbaar met die van de Jordan 1 "Chicago" colorway. Één van de opvallende blikvangers waar misschien niet iedereen even enthousiast over zal zijn is de tekst "SP 19 Air Jordan 1 Retro High" dat is geplaatst op de zijkanten van iedere schoen, een knipoog naar het seizoen van de releasedatum. 

Naast de zeer aantrekkelijke Turbo Green-kleur rond de overlays, heeft deze Jordan 1 een geel/paarse tong tag. De combinatie van mooi suède en getrommeld leer maakt dit paartje instant sell-out gaan maken. 

De releasedatum van de Air Jordan 1 Retro High OG "Turbo Green" is Januari van volgend jaar. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates! Geen geduld? Check dan ons huidige aanbod Air Jordan 1 sneakers.