Na eerst een aantal gephotoshopte foto's voorbij te hebben zien komen, hebben we nu eindelijk de real deal te pakken. Persoonlijk kunnen wij van deze gedetailleerde foto's van de Air Jordan 1 Retro High OG "Turbo Green" niets anders zeggen dan heerlijk!.

De AJ1 Turbo Green maakt gebruik van color blocking, enigszins vergelijkbaar met die van de Jordan 1 "Chicago" colorway. Één van de opvallende blikvangers waar misschien niet iedereen even enthousiast over zal zijn is de tekst "SP 19 Air Jordan 1 Retro High" dat is geplaatst op de zijkanten van iedere schoen, een knipoog naar het seizoen van de releasedatum.

Naast de zeer aantrekkelijke Turbo Green-kleur rond de overlays, heeft deze Jordan 1 een geel/paarse tong tag. De combinatie van mooi suède en getrommeld leer maakt dit paartje instant sell-out gaan maken.

De releasedatum van de Air Jordan 1 Retro High OG "Turbo Green" is Januari van volgend jaar. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates! Geen geduld? Check dan ons huidige aanbod Air Jordan 1 sneakers.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur