De Colombiaanse reggaetonzanger J Balvin staat bekend om zijn levendige vibes en wereldwijde hits. Hij is niet alleen goed in het maken van muziek, maar hij heeft ook zijn stempel gedrukt op de modewereld door middel van opmerkelijke samenwerkingen, waaronder met Air Jordan. Zijn samenwerking met Jordan was destijds baanbrekend omdat het de eerste keer was dat een Latino-artiest samenwerkte aan de iconische Air Jordan 1 sneaker

Inmiddels is J Balvin's vierde collab met Jordan bekend gemaakt, waarbij het duo gebruik maakt van de Air Jordan 3 sneaker. Het gaat hier om de Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP "Rio", die op het punt van droppen staat. 

Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 7

De Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP "Rio" heeft zijn bijnaam te danken aan de naam van zijn zoon Rio, die in juni 2021 werd geboren. Deze release is dan ook een eerbetoon van J Balvin en zijn vriendin Valentina Ferrer. 

Er is gekozen voor een strakke kleurencombinatie van Black, Solar Flare en Total Crimson Abyss. De schoen heeft een zwarte leren basis met grijze overlays die zijn voorzien van de populaire elephant print rond de teen en hakken. Andere details zijn een middenzool die is voorzien van een kleurverloop en doorschijnende lipjes op de hiel met daarop het logo van J Balvin. 

Scoor deze unieke Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP "Rio" op woensdag 22 mei.

Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP "Rio"

May
22
Coming soon
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP "Rio"

Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP "Rio"

FN0344-001
Alle verkooppunten
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 2
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 6
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 3
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 4
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 8
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 10
Air Jordan x J Balvin 3 Retro SP Rio Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur