Michael Jordan is een groot liefhebber van de golfsport, het is dan ook geen verrassing dat Jordan doorgaat met het releasen van nieuwe colorways voor hun aanbod sneakers speciaal voor op de golfbaan. De lijn wordt 17 november voortgezet met drie nieuwe golfversies van de Air Jordan 1 en de Air Jordan 6.

We blikken aan de hand van de officiële foto's vooruit op de release van de Air Jordan 1 High Golf "Gift Giving", Air Jordan 1 Low Golf "Gift Giving" en de Air Jordan 6 Low Golf "Gift Giving".

Air Jordan 1 High Golf "Gift Giving"

Air Jordan 1 High Golf Gift Giving Foto 1
Air Jordan 1 High Golf Gift Giving Foto 2

De Air Jordan 1 High Golf "Gift Giving" heeft een Metallic Silver, Photon Dust en White colorway die sterk doet denken aan de recente CO.JP "Tokyo" kleurstelling. De Golf-ready Air Jordan 1 heeft een bovenwerk dat volledig is voorzien van metallic zilver leer, versterkt met perforaties in de toebox voor ademend vermogen.

Het ontwerp wordt aangevuld met een witte mesh tong en binnenvoering en heeft chromen Jumpman tonglogo's en Swooshes op de zijkanten, die een vleugje luxe uitstralen. De Photon Dust veters en de White Wings op de enkel maken het geheel nog stijlvoller. Op de decoratieve binnenzolen en onder de voet staan Jumpman Golf logo's en een "23" logo. De witte tussenzool op de doorschijnende, golf buitenzool maakt de look compleet.

Air Jordan 1 High Golf "Gift Giving" releasedatum en verkooppunten

Nov
14
Air Jordan 1 High Golf "Gift Giving"

Air Jordan 1 High Golf "Gift Giving"

FD6815-001
Alle verkooppunten

Air Jordan 1 Low Golf "Gift Giving"

Air Jordan 1 Low Golf Gift Giving Foto 1
Air Jordan 1 Low Golf Gift Giving Foto 2

De Air Jordan 1 Low Golf "Gift Giving" uit deze collectie is net als de High-versie uitgevoerd in een Metallic Silver, Photon Dust en White colorway. Deze golf-versie van de AJ1 low heeft een Metallic Silver leren basis voor duurzaamheid en ademend vermogen met perforaties op de toebox. Het Photon Dust mesh op de tong en binnenvoering voegt comfort en stijl toe.

Chromen Swooshes zorgen voor een vleugje elegantie en de binnenzolen zijn voorzien van het iconische "23" patroon. Het ontwerp wordt afgemaakt met een witte tussenzool en een voor golf geschikte icy doorschijnende buitenzool met hetzelfde "23" embleem.

Air Jordan 1 Low Golf "Gift Giving" releasedatum en verkooppunten

Nov
14
Air Jordan 1 Low Golf  "Gift Giving"

Air Jordan 1 Low Golf "Gift Giving"

FD6848-001
Alle verkooppunten

Air Jordan 6 Low Golf "Gift Giving"

Air Jordan 6 Low Golf Gift Giving Foto 1
Air Jordan 6 Low Golf Gift Giving Foto 2

Deze Golf-ready Air Jordan 6 Low Golf "Gift Giving" heeft een bovenwerk van metallic zilver leer in de kleuren Photon Dust, Metallic Silver en White. De perforaties lopen door op de tong en zorgen voor een goed ademend vermogen. Photon Dust overlays, samen met Chrome accenten op de Jumpman tong logo's, veter tips, dubraes en hiel spoiler zorgen voor een complexe en luxe uitstraling.

Het speciale "23" logo voegt een vleugje premoium toe. De binnenzolen en golf buitenzool zijn voorzien van unieke graphics, terwijl het "23" logo op de hielen is bedrukt. Het ontwerp is afgewerkt met een frisse witte tussenzool, zichtbare Air-units in de hielen en bijpassende spikes onder de voet.

Air Jordan 6 Low Golf "Gift Giving" releasedatum en verkooppunten

Nov
14
Air Jordan 6 Low Golf "Gift Giving"

Air Jordan 6 Low Golf "Gift Giving"

FD6719-001
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 High Golf Gift Giving Foto 3
Air Jordan 1 High Golf Gift Giving Foto 4
Air Jordan 1 Low Golf Gift Giving Foto 3
Air Jordan 1 Low Golf Gift Giving Foto 4
Air Jordan 6 Low Golf Gift Giving Foto 3
Air Jordan 6 Low Golf Gift Giving Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur