Het Air Jordan 11 model, vaak ook de "Jordan 11" genoemd, is een van de meest iconische sneakers van Air Jordan. De sneaker werd voor het eerst uitgebracht in 1995 en werd ontworpen door Tinker Hatfield, de man achter veel van de meest memorabele Jordan ontwerpen.

De Air Jordan 11 is misschien niet even populair als de Air Jordan 1, maar het is en blijft een model met een rijke historie, dat zo nu en dan in een heerlijke colorway wordt gedropt. Zo ook het geval bij deze aankomende Air Jordan 11 Retro Wmns "Neapolitan", die op 11 november zal gaan droppen.

Liefhebbers van ijs zullen bij de naam "Neapolitan" vast direct trekt krijgen in de gelijknamige ijssmaak, want dat is de inspiratie geweest bij deze release. Zo heeft de sneaker een kleurenpalet bestaande uit Sail, Velvet Brown en Atmosphere. De Air Jordan 11 heeft een smaakvolle combinatie van Vanille (wit), Chocolade (donker mokka) en Aardbei (roze) tinten.

Het ontwerp heeft een Sail basis aangevuld met bruine lakleren mudguards, Jumpman logo's en branding op de hielen. De naar meer smakende look wordt afgemaakt met een witte tussenzool en een doorschijnende roze buitenzool. Deze sneaker wordt geleverd in een speciale verpakking en is vanaf 11 november verkrijgbaar in dames-, peuter- en kleutermaten.

Air Jordan 11 Retro Wmns "Neapolitan"

Nov
11
Air Jordan 11 Retro Wmns "Neapolitan"

Air Jordan 11 Retro Wmns "Neapolitan"

AR0715-101
Alle verkooppunten
Air Jordan 11 Retro Neapolitan Foto 3
Air Jordan 11 Retro Neapolitan Foto 7
Air Jordan 11 Retro Neapolitan Foto 6
Air Jordan 11 Retro Neapolitan Foto 5
Air Jordan 11 Retro Neapolitan Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur