De Air Jordan 5 sneaker is een iconisch model binnen de line-up van Air Jordan. De sneaker staat er bekend om prestaties en fashion naadloos in elkaar over te laten lopen. Al in 1989 ontwierp Tinker Hatfield de sneaker en het werd al snel een van de meest geliefde sneakers binnen het aanbod van het merk. De Air Jordan 5 onderscheidt zich door de unieke mesh zijpanelen, de "Wings" aan de zijkanten en de haaientanden op de middenzool.

Binnenkort kunnen we weer een nieuwe colorway voor het model verwachten, want deze langverwachte Air Jordan 5 Retro Wmns "Lucky Green" staat op het punt van droppen.

Air Jordan 5 Retro Wmns Lucky Green Foto 7

Een heerlijke groene Lucky Green kleur wordt naadloos toegepast op een smetteloze witte basis

Deze Air Jordan 5 is uitgevoerd in de kleuren White, Lucky Green, Black en Ice Blue. De sneaker is geïnspireerd op de iconische "Fire Red" colorway van de Air Jordan 5, die bekend staat om het ontwerp met de zwarte tong. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer, waardoor de kleur Lucky Green heerlijk van de sneaker knalt. 

De traditionele Fire Red accenten zijn vervangen door Lucky Green op de tong, de vetersluiting, de binnenvoering en een deel van de tussenzool. De zwarte tong, bovenste veteroogjes en de haaientanden op de middenzool vallen extra op. De bekende cijfers "23" staan in het groen/zwart gestikt op de enkel. Het ontwerp wordt afgemaakt met een icy doorschijnende buitenzool.

Scoor deze Air Jordan 5 Retro Wmns "Lucky Green" op woensdag 28 februari, vanaf 9 uur 's morgens.

Air Jordan 5 Retro Wmns "Lucky Green"

Feb
28
Air Jordan 5 Retro Wmns "Lucky Green"

Air Jordan 5 Retro Wmns "Lucky Green"

DD9336-103
Alle verkooppunten
Air Jordan 5 Retro Wmns Lucky Green Foto 2
Air Jordan 5 Retro Wmns Lucky Green Foto 3
Air Jordan 5 Retro Wmns Lucky Green Foto 4
Air Jordan 5 Retro Wmns Lucky Green Foto 5
Air Jordan 5 Retro Wmns Lucky Green Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur