Tim
Geschreven door
Tim

Of je nu fan bent van de basketballer LeBron James of van de voetbalclub Liverpool FC, deze Air Max 1 zal ongewtijfeld bij iedereen in de smaak vallen. We bekijken vandaag de officiële foto's van de onaangekondigde en daardoor verrassende LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 die hoogstwaarschijnlijk volgende maand al zal gaan droppen.

Wat veel mensen niet weten is dat LeBron James mede-eigenaar is van de wereldberoemde voetbalclub Liverpool FC. We gaan er dan ook vanuit dat LeBron zijn connecties bij Nike heeft gebruikt om met deze gezamenlijke sneaker te komen. Zijn LeBron 9 "Liverpool" uit 2010 diende al als een knipoog naar LeBron's aandelen in de Engelse Premier League-grootmacht, die in de loop van een decennium zijn gestegen van een investering van $6,5 miljoen tot meer dan $32 miljoen.

De sneaker oogt op het eerste gezicht voornamelijk voorzien te zijn van heerlijke Teal Green-kleuren, die symbool staan voor het uitshirt van de club. De kleur zwart dat is toegepast staat mooi in contrast met het witte mesh dat is toegepast op de toe box, de tonglabgels en rond de kraag. De kleur rood, waar Liverpool toch wel het meest om bekend staat is te vinden op de binnenvoeringen en op de Air Max luchtbellen. Een frisse witte tussenzool en tweekleurige groenblauwe rubberen buitenzool ronden het design af. Leuke aanvullende details zijn o.a. het Fenway Sports Group logo op de hak, samen met YNWA-badges (You'll Never Walk Alone). Co-branded inlegzolen en een hele dikke speciale schoenendoos maken deze keiharde sneaker af.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1

03
Mar 2023
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1

LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1

FB8914-100
Alle verkooppunten
Le Bron x Liverpool x Nike Air Max 1 Foto 7
Le Bron x Liverpool x Nike Air Max 1 Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim