Morgen knalt het eerste deel van de Nike Dunk Low Animal Pack je beeldscherm op. Nike is namelijk druk bezig met de release van de Nike Dunk Low "Cheetah" die morgen (Zaterdag 29 Mei) om 09:00 zal droppen. De paartjes zijn gelimiteerd, het zal dus een behoorlijke klus gaan worden om dit paartje te gaan scoren.

Nike Dunk Low "Cheetah"

Nike Dunk Low Cheetah Foto 5
Nike Dunk Low Cheetah Foto 4

De Nike Dunk Low PRM "Animal" wordt aangeboden in twee versies, waarvan het eerste paartje morgen zal droppen. De Nike Dunk Low "Cheetah" die morgen dropt is uitgevoerd in een kleurencombinatie die bestaat uit "Beach / Baroque Brown-Canvas-Sail" en pronkt met een heldere sail tint op de gladde leren onderlagen, terwijl de opvallende dierenprint is toegepast op de suède overlays. Contrasterend bruin is gebruikt voor de Swooshes, de binnenvoering en rubberen buitenzool.

De release staat voor morgen op de planning. We houden je natuurlijk dagelijks op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Cheetah Verkooppunten

May
29
Nike Dunk Low "Cheetah"

Nike Dunk Low "Cheetah"

DH7913-200
Alle verkooppunten

Het tweede paartje van het Dunk Animal Pack

Nike Dunk Low Zebra Foto 3
Nike Dunk Low Zebra Foto 2

Als morgen de release van de Nike Dunk Low "Cheetah" achter de rug is werken wij langzaam toe naar de release van het tweede paartje van het Nike Dunk Animal Pack, deze Nike Dunk Low "Zebra" die een voorlopige releasedatum heeft meegekregen: Zaterdag 5 Juni om 09:00.

De Dunk Zebra is uitgevoerd in een Black/Pure Platinum-Canvas Sail colorway. De officiële foto's laten zien dat het voorzien is van een zwarte basis, gecombineerd met bijpassende suède dierenprint overlays. Het tonale uiterlijk van het bovenwerk wordt doorbroken door het gebruik van Pure Platinum op de Swoosh-branding, de tongvoering, lipjes op de hiel en de buitenzool. Zwarte veters en een witte tussenzool ronden maken dit design af.

Nike Dunk Low "Zebra" Verkooppunten

Jun
19
Nike Dunk Low "Zebra"

Nike Dunk Low "Zebra"

DH7913-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur