Tim
Geschreven door
Tim

Als Tinker Hatfield van Nike nooit een citytrip naar Parijs had gemaakt, zouden wij vandaag niet de zoveelste dikke Air Max 1 sneaker kunnen aankondigen. De iconische AM1 kwam uit in 1987 en sindsdien is het model een cultfavoriet geworden voor Air Max-fans en het grote publiek. 2023 mag gerust hét jaar van de Air Max 1 genoemd worden want er komen nogal wat Nike Air Max 1 sneakers aan in 2023.

We blikken vandaag vooruit op weer een dikke colorway, namelijk de Nike Air Max 1 "Volt Suede" voor dames.

Nike Air Max 1 "Volt Suede"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede"

Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede"

DZ2628-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Volt Suede Foto 6

In tegenstelling tot de Big Bubbles die de laatste tijd droppen gaat het hier om een standaard Air Max 1 met een hoog OG gehalte. We zien dan ook een bovenwerk dat bestaat uit een mix van suède en mesh-materialen. Volt-kleuren zijn toegepast op de suède mud guards en de Swoosh, evenals op de veteroogjes en Nike-branding op de tong. Wit mesh is zichtbaar op de toebox en kraag, evenals op de veters en tong. Het opvallende kenmerk van deze sneaker zijn de sea glass-gekleurde suède panelen die de vamp, middenvoet en hiel bedekken. De sea glass kleur vormt een mooie aanvulling op de voltgroene en witte tinten. De afwerking van het ontwerp komt in de vorm van de klassieke witte Air Max 1 tussenzool en een volt, zwart en witte rubberen buitenzool.

Benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Volt Suede Foto 1
Nike Air Max 1 Volt Suede Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim