Tim
Geschreven door
Tim

De goed overwogen collabs van New Balance hebben het merk de afgelopen jaren veel succes opgeleverd, van het vastleggen van basketballer Kawahi Leonard tot het aan boord brengen van Teddy Santis als creative director van hun Made In USA-lijn. Hoewel Action Bronson ooit een adidas samenwerking in het verschiet had, dropte hij onlangs op Instagram een teaser waarin een aankomende samenwerking tussen een van Brookyln's meest unieke rappers en de 990v6 sneaker van Boston's-very-own, New Balance te zien was. Inmiddels is de releasedatum van de Action Bronson x New Balance 990v6 bekend en zijn de foto's er ook.

Action Bronson x New Balance 990v6 Foto 6
Action Bronson x New Balance 990v6 Foto 7

Action Bronson kiest bewust voor een eigen New Balance sneaker

Vaak zien we rappers vandaag de dag collabs droppen met Nike, Jordan of Adidas. Een aandachtige blik op de foto's die Action Bronson vaak op social media post leert ons dat hij niet bepaald fan is van de sneakers van Michael Jordan. Prima toch? Ieder zijn keus. Wellicht is dat de reden dat hij met New Balance in zee gegaan is.

Als we de door Bronson ontworpen 990v6 beter bekijken zien we dat de sneaker bedekt is in verschillende aardetinten en levendige tinten die op een creatieve manier met elkaar botsen. Bruin suède omhult de mud guard en de rand van het bovenwerk en de zool, terwijl ranje lederen overlays de toebox en middenvoet overnemen. Daaronder zit een levendig Volt Green-gekleurd gaas dat contrasteert met het grijze suède materiaal naast de veterogen en het zilveren leer op de kraag. Als vetersluiting zien we een tweekleurige roze/paarse touwveter tot aan een Baby Blue tongriempje met een Baklava- en 990v6-logo.

Verdere branding details zien we terug op de middenvoet met een 3M reflecterende "N" logo, een 990 stempel op de hiel en een co-branded binnenzool die lijkt op de tong tag. De blauwe 990v6 tussenzool met FuelCell demping en de zwart-blauwe rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Scoor deze Action Bronson x New Balance 990v6 op 25 Maart, vanaf 10:00 uur in de ochtend.

Action Bronson x New Balance 990v6

25
Apr 2023
Action Bronson x New Balance 990v6 MADE in USA

Action Bronson x New Balance 990v6 MADE in USA

M990AB6
Alle verkooppunten
Action Bronson x New Balance 990v6 Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim