Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 550 sneaker is de laatste jaren aanzienlijk populairder geworden door zijn retro-geïnspireerde ontwerp en tijdloze aantrekkingskracht. Met een slanke pasvorm, premium materialen en klassieke colorways, is het uitgegroeid tot een go-to keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en stijlvolle sneaker. De combinatie van comfort, kwaliteit vakmanschap, en nostalgie heeft de sneaker van New Balance een gewilde schoen onder sneaker liefhebbers gemaakt.

Onlangs werd bekend dat New Balance binnenkort met een driedelig "Suede Pack" gaat komen, waarna vandaag is bevestigd dat daar ook een "Canvas Pack" achteraan komt. We blikken vooruit op de release van zowel de New Balance 550 "White Canvas" als de New Balance 550 "Grey Canvas". Het New Balance 550 "Canvas Pack" laat een combinatie zien van minimalistisch design en duurzame materialen

New Balance 550 "White Canvas"

De New Balance 550 "White Canvas" heeft een ongerepte volledig witte canvas basis, perfect geschikt voor elke gelegenheid. De schoenen zijn voorzien "550" branding in de vorm van een tonaal borduurwerk op de laterale voorvoet, terwijl het iconische "NB" logo de hielen siert. De zijkanten zijn voorzien van gestructureerde "N" logo's, aangevuld met een plastic hielcounter. De tonglabels en tussenzool hebben een strakke witte look, wat de algehele elegantie van de sneakers ten goede komt. De felbegeerde Gum rubberen buitenzool maakt de look compleet.

De New Balance 550 "White Canvas" wordt in de komende maanden uitgebracht.

New Balance 550 "White Canvas"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 "White Canvas"

New Balance 550 "White Canvas"

BB550CVA
Alle verkooppunten
New Balance 550 White Canvas Foto 1
New Balance 550 White Canvas Foto 4

New Balance 550 "Grey Canvas"

Beide modellen worden aangeboden in volledig grijze en volledig witte uitoveringen en zijn voorzien van een canvas bovenwerk en suèdeachtig leer op de "N"-logo'. Extra branding in dezelfde kleur zijn te vinden op het "550" borduursel aan het uiteinde van de oogjes, de tong, de binnenzolen en het geborduurde "NB" hiellogo. Beide sneakers rusten op een witte tussenzool en gum buitenzool, terwijl complementaire witte of grijze veters de schoen een strakke afwerking geven.

New Balance 550 "Grey Canvas"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 "Grey Canvas"

New Balance 550 "Grey Canvas"

BB550CVB
Alle verkooppunten
New Balance 550 Grey Canvas Foto 1
New Balance 550 Grey Canvas Foto 4
New Balance 550 White Canvas Foto 3
New Balance 550 Grey Canvas Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim