Teddy Santis, de Creative Director van de Made in USA-lijn van New Balance onthult langzamerhand zijn Spring/Summer 2024 collectie, waar ook de New Balance 990 sneaker een rol in speelt. Deze aankomende New Balance 990v4 "Macadamia Nut" is de meest recente toevoeging aan de Made in USA-lijn uit en toont Amerikaans vakmanschap van de bovenste plank. De subtiele macadamia tint straalt een tijdloze allure uit waar Santis bekend om staat. ontwerpfilosofie en New Balance's duurzame nalatenschap.

Deze sneaker is onderdeel van de Made in USA lijn en wordt geproduceerd in de Amerikaanse fabriek in Boston. De schoen combineert premium materialen zoals ademend mesh, varkensleer suede en nubuck die zorgen voor een luxe uitstraling. De schoen is uitgevoerd in crème met groene accenten op de New Balance "N" logo's aan de zijkant, op de veters en op de leren tonglabels, waardoor hij er strak en opvallend uitziet. De vintage branding op de binnenzool straalt een en al nostalgie uit, terwijl de duurzame zwarte rubberen zool zorgt voor een lange levensduur en stijl.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

New Balance 990v4 "Macadamia Nut"

Mar
28
New Balance 990v4 Made in USA "Macadamia Nut"

New Balance 990v4 Made in USA "Macadamia Nut"

U990GB4
Alle verkooppunten
New Balance 990v4 Macadamia Nut Foto 6
New Balance 990v4 Macadamia Nut Foto 7
New Balance 990v4 Macadamia Nut Foto 8
New Balance 990v4 Macadamia Nut Foto 1
New Balance 990v4 Macadamia Nut Foto 4
New Balance 990v4 Macadamia Nut Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur