Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 550 sneaker is immens populair geworden sinds zijn comeback, en heeft zich ontpopt als één van de populairste sneakers van het merk New Balance. De roots van de sneaker zijn niet vegreten, want het iconische model uit 1989 heeft een blijvende indruk op de basketbal scene achtergelaten. Hoe vet is het dus dat deze sneaker net als de Air Jordan 1 inmiddels is getransformeerd tot fashion statement. Als toevoeging aan zijn illustere geschiedenis heeft New Balance de 550 nu een frisse Roze en Witte kleurstelling gegeven die binnenkort zal gaan droppen. We blikken vooruit op de release van deze New Balance 550 "Pink White".

Roze en wit worden op een modieuze manier toegepast op de New Balance 550 sneaker

New Balance heeft bij deze versie van de 550 gekozen voor een minimalistische benadering en heeft een strakke colorway. De schoen is gemaakt van een combinatie van leer en mesh en ademt door strategisch geplaatste perforaties.

Een smetteloos witte basis dient als achtergrond, elegant aangevuld met levendige roze accenten. Deze contrasterende elementen sieren de tong, de gevoerde "N" zijlogo's, de geborduurde "NB" hiellogo's, de enkeloverlay, de hiel en een deel van de rubberen buitenzool.

Om het ontwerp verder te verbeteren, is de laterale zijde voorzien van "550" branding, terwijl de bekende New Balance branding verschijnt op de geweven tonglabels en inlegzolen. Het geheel wordt gecompleteerd door een witte EVA tussenzool, die comfort en ondersteuning biedt.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

New Balance 550 Pink White Foto 4

New Balance 550 "Pink White"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 "Pink White"

New Balance 550 "Pink White"

BBW550BP
Alle verkooppunten
New Balance 550 Pink White Foto 2
New Balance 550 Pink White Foto 3
New Balance 550 Pink White Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim