Als we één sneaker van New Balance moeten noemen die momenteel als als zoete broodjes over de toonbank vliegen, dan is het wel de New Balance 550 sneaker. Uiteraard is dit niet zonder reden, want het model leent zich uitstekend om te combineren met vrijwel iedere outfit in je garderobe. Vandaag maakt het merk bekend dat het binnenkort zal gaan komen met een driedelig "Monochromatic Pack". 

Het eerste dat opvalt aan het ontwerp van deze 550 sneakers is dat er is gekozen voor een blootliggende schuimrubberen tong die afwijkt van wat we gewend zijn van het model. Deze aanpassing voegt een eigentijdse flair toe met behoud van de vintage basketbal vibe waar liefhebbers van de 550 zo van houden. 

Er is keuze uit drie colorways, voor ieder wat wils dus. De "Slate Grey” variant biedt een ingetogen, neutrale optie die gemakkelijk te combineren is met elke outfit, waardoor het de keuze bij uitstek is voor iedereen die de voorkeur geeft aan een ingetogen look. Wil je een levendiger statement maken, dan is de "Lichen Green" colorway een opvallend alternatief. Als liefhebbers van roze geven wij stiekem de voorkeur aan de roze "Rosewood". Deze colorway is de perfecte middenweg tussen contrast en een frisse, lenteklare look die perfect is voor zonnige dagen.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

New Balance 550 Monochromatic Pack

May
08
New Balance 550 Monochromatic Pack "Lichen Green"

New Balance 550 Monochromatic Pack "Lichen Green"

BB550MCC
Alle verkooppunten
May
08
New Balance 550 Monochromatic Pack "Slate Grey"

New Balance 550 Monochromatic Pack "Slate Grey"

BB550MCB
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
New Balance 550 Monochromatic Pack "Rosewood"

New Balance 550 Monochromatic Pack "Rosewood"

BB550MCA
Alle verkooppunten
New Balance 550 Monochromatic Pack Lichen Green
New Balance 550 Monochromatic Pack Slate Grey
New Balance 550 Monochromatic Pack Rosewood
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur