Ook New Balance heeft zich door de populaire luipaardprint laten verleiden, want zojuist werd bekend gemaakt dat de New Balance 550 sneaker een eigen "Leopard Pack" zal gaan krijgen. Het gaat om twee colorways, de New Balance 550 Leopard "Sea Salt" en de New Balance 550 Leopard "Phantom Black".

Het New Balance 550 model is de laatste jaren uitgegroeid tot het populairste model van het merk, dankzij het tijdloze ontwerp en veelzijdige designs. Dit aankomende "Leopard Pack" introduceert twee verschillende colorways, zwart en beige, waardoor liefhebbers  van het model twee opties krijgen die perfect te combineren zijn met iedere outfit. 

Beide uitvoeringen zijn uitgevoerd met een witte middenzool die perfect in contrast is gebracht met een gomzool, waardoor de rest van de sneaker er heerlijk uitspringt. Wat deze sneakers onderscheidt van de rest van het aanbod is natuurlijk de toepassing van een gedurfde luipaardprint rond de kraag en het iconische 'N'-logo op de zijkant. 

Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

New Balance 550 "Leopard Pack"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 Leopard "Sea Salt"

New Balance 550 Leopard "Sea Salt"

BBW550QA
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
New Balance 550 Leopard "Phantom Black"

New Balance 550 Leopard "Phantom Black"

BBW550QB
Alle verkooppunten
New Balance 550 Leopard Sea Salt Foto 1
New Balance 550 Leopard Sea Salt Foto 2
New Balance 550 Leopard Sea Salt Foto 3
New Balance 550 Leopard Phantom Black Foto 1
New Balance 550 Leopard Phantom Black Foto 2
New Balance 550 Leopard Phantom Black Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur