Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 550 is een klassieke, door basketbal geïnspireerde sneaker die opnieuw op de markt is gebracht nadat hij in de jaren '80 mega populair was geworden. De schoen heeft een retro ontwerp met een mix van moderne materialen en kleuren, waardoor het een stijlvolle keuze is om casual te dragen.

New Balance heeft de sneaker op de markt gebracht in een verscheidenheid aan kleuropties, variërend van traditionele en neutrale tinten tot gewaagde en levendige tinten, die tegemoet komen aan verschillende stijlvoorkeuren. De New Balance 550 is een veelzijdige sneaker die gemakkelijk gecombineerd kan worden met verschillende casual outfits, van jeans en shorts tot sportieve en op streetwear geïnspireerde looks.

Als we het toch hebben over een sneaker die perfect gecombineerd kan worden met verschillende outfits, dan is deze aangekondigde New Balance 550 "Washed Burgundy" daar zeker een perfecte optie voor.

New Balance 550 Washed Burgundy Foto 2

De 550 sneaker uit de jaren '80 maakt binnenkort weer een comeback in een "Washed Burgundy" kleur

De door Steven Smith ontworpen New Balance 550 werd voor het eerst uitgebracht in 1989 als een alternatief voor de New Balance 650, ontworpen voor basketbal spelers op zoek naar een low-top optie. De sneaker werd in eerste instantie gemaakt voor prestaties on-court, maar is vandaag de dag een zeer populaire lifestyle sneaker geworden.

In 2020 maakte de sneaker een comeback door een samenwerking met Aimé Leon Dore, die hiermee zorgde voor een heropleving van de sneaker als het gaat om populariteit. Deze opleving leidde ook tot nieuwe releases, waaronder samenwerkingen met AURALEE en Concepts. De schoen heeft een duurzaam lederen bovenwerk en een ENCAP demping systeem, die zorgen voor zowel robuustheid als comfort.

Deze aankomende New Balance 550 "Washed Burgundy" voor dames heeft een bovenwerk van wit geperforeerd leer voor optimaal ademend vermogen met roze accenten als contrast. De Washed Burgundy elementen sieren de mesh kragen, de gepofte "N" logo's aan de zijkant, de binnenvoering, 550 branding , de tong, de hiel en een deel van de hiel. De look wordt afgesloten met een stevige witte rubberen zool.

De sneaker dropt dit jaar, maar wanneer is nog niet bekend. We houden je daar uiteraard van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

New Balance 550 Washed Burgundy Foto 3

New Balance 550 "Washed Burgundy"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 "Washed Burgundy"

New Balance 550 "Washed Burgundy"

BBW550DP
Alle verkooppunten
New Balance 550 Washed Burgundy Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim