Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 550 sneaker is hotter dan ooit, we zien met name op social media een aanzienlijke stijging in populariteit. Dit model, dat een eerbetoon is aan de rijke basketbal historie van New Balance, heeft inmiddels een flinke aanhang vergaard en is uitgegroeid tot een van de populairste sneakers van dit moment.

De heropleving van de jaren '90 geïnspireerde modetrends heeft een belangrijke rol gespeeld in de toenemende populariteit van de New Balance 550. Deze sneaker combineert moeiteloos een retro look met een eigentijdse twist, waardoor het een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een nostalgische maar toch stijlvolle look. Voeg daar een suede pack aan toe en je hebt drie sneakers die binnenkort het straatbeeld zullen gaan domineren.

We weten nog niet wanneer dit suede pack gaat droppen, wat we wel weten is dat het New Balance "Suede Pack" zal gaan droppen in de kleuren "Olive Suede", "Blue Suede" en "Grey Suede".

New Balance 550 "Olive Suede"

De New Balance 550 "Olive Suede" heeft een Olive Green bovenkant, gemaakt met een ademend mesh basis en versierd met luxe suède overlays, wat resulteert in een stijlvolle en aantrekkelijke look. Opvallende kenmerken zijn de witte tong labels, garnituren langs de iconische gewatteerde lederen "N" zijlogo's, opvallende "550" branding, en een branded hak en inlegzolen. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een witte tussenzool en een crèmekleurige rubberen buitenzool, die zowel comfort als duurzaamheid bieden.

New Balance 550 "Olive Suede"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 "Olive Suede"

New Balance 550 "Olive Suede"

BB550PHB
Alle verkooppunten
New Balance 550 Olive Suede Foto 1
New Balance 550 Olive Suede Foto 5

New Balance 550 "Blue Suede"

De Blue Suede versie is gemaakt met een mesh basis om het ademend vermogen te verbeteren. De New Balance 550 "Blue Suede" heeft een modieuze uitstraling door de toepassing van de suède overlays. Opmerkelijke accenten zijn de witte tong labels, de strakke afwerking langs de iconische "N" logo's, onderscheidende "550" branding op de zijkant, evenals merk details op de hiel en de binnenzool. Het ontwerp is perfect afgewerkt met een witte tussenzool en een crèmekleurige rubberen buitenzool.

New Balance 550 "Blue Suede"

Datum nog
niet bekend
New Balance 550 "Blue Suede"

New Balance 550 "Blue Suede"

BB550PHC
Alle verkooppunten
New Balance 550 Blue Suede Foto 1
New Balance 550 Blue Suede Foto 5

New Balance 550 "Grey Suede"

De New Balance 550 "Grey Suede" heeft een geheel grijs bovenwerk, vakkundig gemaakt met een ademende mesh basis en versierd met pluche suède overlays wat zorgt voor stealthy design. Opvallende details op deze ingetogen sneaker zijn onder andere witte tonglabels, de iconische "N" zijlogo's, "550" branding aan de zijkant en een gemerkte hiel en inlegzool. Het ontwerp wordt afgemaakt met een witte tussenzool en een crèmekleurige rubberen buitenzool.

New Balance 550 "Grey Suede"

New Balance BB 550 PHD

New Balance BB 550 PHD

BB550PHD
Alle verkooppunten
New Balance 550 Grey Suede Foto 1
New Balance 550 Grey Suede Foto 6
New Balance 550 Olive Suede Foto 4
New Balance 550 Blue Suede Foto 4
New Balance 550 Grey Suede Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim