Tim
Geschreven door
Tim

Vanaf 2015 komt Nike regelmatig met "NAI-KE" colorway, speciaal voor het Chinese publiek. Ze passen deze colorways toe op iconische modellen zoals de Air Force 1 en Cortez. Met verschillende verwijzingen naar de Chinese cultuur, zoals jade details, vieren deze releases de aanwezigheid van het merk in China. Nadat het thema eind 2021 weer opdook heeft Nike inmiddels weer een Air Force 1 Low voorbereid met de "NAI-KE" look.

Voor de colorway van deze Nike Air Force 1 Low "NAI-KE" zijn verschillende herfsttinten verspreid over de sneaker naast thematische accenten. Een ruig goudbruin-gekleurd suède bedekt het bovenwerk, terwijl witte geometrische details toegepast zijn op de middenvoet. De veters zijn bruin en de tong is chocoladebruin met een extra patroon. Op de tong staat "The One Line" onder het Nike Air logo, verwijzend naar Nike's experimentele hardloopschoenen zonder Swooshes die in China onder de naam "The One Line" serie gaan. De "NAI-KE" tekst is toegepast op de dubrae en is ook zichtbaar in Chinese karakters op de hiel en sockliner. Vanaf daar maken een lichtbruine bies, een geel getextureerde tussenzool en een olijfkleurige rubberen buitenzool de look compleet.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike Air Force 1 Low "NAI-KE"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low "NAI-KE"

Nike Air Force 1 Low "NAI-KE"

FB4958-221
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low NAI KE Foto 8
Nike Air Force 1 Low NAI KE Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim