De Nike Air Max 1is de laatste tijd niet vaak meer in het nieuws, maar áls er dan nieuws is dan hebben we het wel over hele dikke releases.Een aantal dagen geleden bereikte ons het nieuws dat de Air Max 1 "Lemonade", dat onderdeel was van de befaamde Powerwall-collectie uit 2006 een mogelijke comeback gaat maken. De foto's lekte uit op het instagram account van bekende sneakerhead @py_rates. Kort hierna volgde de geruchten zich in een razend tempo op, want er verschenen ook foto's van andere colorways die gebruik maken van hetzelfde basisthema als de Lemonade: de Nike Air Max 1 PRM "Pine Green" en de Nike Air Max 1 PRM "Pink Lemonade". Het lijkt er dus steeds meer op dat we deze informatie niet met een korrelte zout moeten nemen.

Nike Air Max 1 PRM "Lemonade"

Nike Air Max 1 PRM Lemonade

In 2006 bracht Nike de Nike Air Max 1 Lemonade uit als onderdeel van de Powerwall-collectie. Het laatste gerucht suggereert nu dat de Nike Air Max 1 Lemonade later deze zomer een comeback zal gaan maken.

De afbeelding hier boven is een foto van het paartje uit 2006. Er vanuit gaande dat Nike het design ongewijzigd laat, dan zal de Nike Air Max 1 Lemonade gekleed gaan in een Lemonade/Pine Green/True White colorway. Details op de schoen zijn onder meer de 'Air'-print in pop-artstijl op de zijkant, mooi in contrast gebracht met groene accenten op de tong, de ogen en de veters. Ten slotte maken een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool het design af.

Nike Air Max 1 PRM "Pine Green"

Nike Air Max 1 PRM Pine Green

Naast de OG-limonade-colorway die naar verluidt deze zomer een comeback zal gaan maken, kwam tevens het nieuws naar buiten dat er dit jaar een geheel nieuwe Pine Green Lemonade zal gaan droppen. We nemen steeds het woord Lemonade in de mond, omdat de schoen hetzelfde basisthema gebruikt. Officiële foto's zijn er nog niet, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de sneaker gekleed gaan in een Pine Green/True White colorway. De schoen maakt gebruik van dezelfde "AIR" -tekst in pop-artstijl op de zijkanten. Het sneakertje maakt gebruik van mesh, suède en leer.

Nike Air Max 1 PRM "Pink Lemonade"

Nike Air Max 1 PRM "Pink Lemonade"

En we zijn er nog niet! Naar onze mening wellicht de lekkerste van de drie - de Pink Lemonade. Het gaat hier om een derde colorway die naar alle waarschijnlijkheid dit jaar zal droppen. Er zijn nog geen officiële foto's van het paartje, maar net als de vorige twee binnen de collectie zal de schoen gebruik maken van dezelfde prints aan de zijkant, maar dan op een Atmosphere/Atmosphere/Thrue White colorway. Ook dit paartje is voorzien van mesh, suède en leer.

Een releasedatum voor de paartjes hebben we nog niet, uiteraard houden wij je op de hoogte op onze Facebook-pagina en onze sneaker releasekalender.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur