Wij waren blij - héél blij toen wij het nieuws opvingen dat Nike en Denham samen een Nike Air Max 1 gaan droppen, want dat gaat écht een heel dik sneakertje worden ondanks het prijskaartje van bijna 300 euro. Kort hierna kregen wij ook het nieuws dat het niet bij alleen de Air Max 1 collab blijft, maar dat er meer samenwerkingen aan zitten te komen. Één van die collabs is deze Denham x Nike Air Max 95, waar we vandaag de eerste foto's van gaan bekijken.

Zoals gezegd was het een verrassing dat er nóg meer collabs aan zitten te komen tussen het Nederlandse jeansmerk Denham en Nike, het gaat hier dan ook niet heel onverwacht om een met denim uitgeruste Air Max 95. Op één of andere manier heeft sneakershop House of Innovation (Shanghai) een paartje in handen, wat haast wel moet betekenen dat de collab ook spoedig in de VS en Europa zal gaan droppen.

De overlays die over het midden van de schoen lopen lijken voorzien te zijn van een binnenstebuiten gekeerde denim stof, waarmee Denham aantoont de kunst van denim en jeans tot in de puntjes te beheersen. Direct hierboven is er gekozen om duurzaam ecru canvas te plaatsen. Een zwarte denim stof is toegevoegd aan de mud guard, dat overloopt naar de toe box. Neutraal gekelurde tongen, zwarte veters en de toevoeging van volt green op de Air Max branding en rond de veters maken het design af.

Een releasedatum is nog niet bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

foto's kookieshk

Stephan
Geschreven door
Stephan