Tim
Geschreven door
Tim

Social Status en Nike komen volgende maand weer met twee nieuwe Dunk Mids, de Dunks zijn voorzien van een chocolate- en strawberry look die zijn geïnspireerd op de melkpakken die in de Verenigde Staten vaak worden gedronken op school. De sneakers maken gebruik van een velours- en leerconstructie voorzien van een mix van beige, bruine en roze tinten. Wij blikken alvast vooruit op de release van de Social Status x Nike Dunk Mid "Light Soft Pink" en de Social Status x Nike Dunk Mid "Burnt Brown" die volgende maand zal gaan plaatsvinden.

Social Status x Nike Dunk Mid "Light Soft Pink"

Social Status x Nike Dunk Mid Light Soft Pink Foto 2
Social Status x Nike Dunk Mid Light Soft Pink Foto 1

Deze colorway weerspiegelt de aardbei fruitmelk, alleen door de foto's te bekijken proef je al iets zoets in je mond. Verschillende roze tinten domineren de mixed materiaalconstructie van de sneaker die wordt onderbroken door licht doorschijnende, synthetische Swooshes.

Andere opvallende details zijn de Social Status en Nike-logo's op de tonglabels en inlegzolen, een ingrediëntenlijst op de zijkant met de tekst "Nike Sportswear, Social Status", evenals de speciale doos en inpakpapier waarin de sneaker zal worden geleverd.

Social Status x Nike Dunk Mid Light Soft Pink Verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Social Status x Nike Dunk Mid "Light Soft Pink"

Social Status x Nike Dunk Mid "Light Soft Pink"

DJ1173-600
Alle verkooppunten

Social Status x Nike Dunk Mid "Burnt Brown"

Social Status x Nike Dunk Mid Burnt Brown Foto 1
Social Status x Nike Dunk Mid Burnt Brown Foto 2

De tegenhanger van de Social Status x Nike Dunk Mid "Light Soft Pink" is deze Social Status x Nike Dunk Mid "Burnt Brown", die doet denken aan de chocolademelk pakken op de scholen in de Verenigde Staten. Diverse bruine tinten en crème domineren de gemengde materiaalconstructie van de sneaker die wordt onderbroken door licht doorschijnende, synthetische Swooshes.

Andere opvallende details zijn de sociale status en Nike-logo's op de tonglabels en inlegzolen, een ingrediëntenlijst op de zijkant met de tekst "Nike Sportswear, Social Status", evenals een speciale doos en wrapping.

Social Status x Nike Dunk Mid "Burnt Brown" Verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Social Status x Nike Dunk Mid "Burnt Brown"

Social Status x Nike Dunk Mid "Burnt Brown"

DJ1173-700
Alle verkooppunten