Tim
Geschreven door
Tim

Op het eerste oog lijkt deze Nike Air Max 1 '87 Wmns "Ale Brown" een volledig bruine Air Max 1 sneaker, maar als je deze officiële foto's beter bekijkt zie je dat er toch nog wel het een en ander gebeurd. Deze nieuwe Air Max 1 is overduidelijk een gevalletje Love 'Em or Hate 'Em, want een volledig bruine sneaker is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd.

De kleur bruin is natuurlijk perfect geschikt voor de Herfst en Winter, maar bij deze Air Max 1 zit het 'm naast de kleur vooral in de details. De sneaker gaat gekleed in een Ale Brown en Gum Medium Brown colorway en is gemaakt van een mix van suède, leer en mesh-materialen. Door het gebruik van verschillende stoffen en door deze ook op verschillende delen van de sneaker toe te passen, krijg je een heel tof gelaagd effect. De bovenkant van de wreef en de Swooshes zijn gedetailleerd met een print die nog het meest lijkt op een crocodile print. Gestempelde bruine tonale branding, gouden veteroogjes en eyelets bovenop een rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Ale Brown"

25
Nov 2022
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Ale Brown"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Ale Brown"

DV3888-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 Ale Brown Foto 7
Nike Air Max 1 87 Ale Brown Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim