Nike zit niet stil als het gaat om het doorontwikkelen van de dempingstechnologie. Ook bij deze nieuwe Lunar Roam sneaker weet het weer een stap vooruit te zetten. Geïnspireerd door marathonlopers, bracht Nike begin 2010 een van zijn meest innovatieve dempingssystemen tot nu toe voort. Nike heeft bij deze nieuwe Nike Lunar Roam "Lemon Drop" het iconische lichtgewicht foam samengevoegd met een eigentijds nieuw design.

Het bovenwerk van de sneaker is voorzien van mesh, waardoor het ademend vermogen wordt vergroot rond de middenvoet en de wreef. In de voorvoet zorgen TPU-panelen voor duurzaamheid en op de middenzool is er gekozen voor het bekende schuimrubber net als bij het debuut tien jaar geleden.

De mesh onderlaag is uitgevoerd in de kleur Alabaster en een contrasterende Green Abyss accenten. De middenvoet en de hiel zijn aangevuld met zwarte lijnen die er mooi uitspringen. De symmetrische donkergrijze TPU mudguards op de voorvoet worden mooi in contrast gebracht tegenover het warme crèmekleurige oppervlak van het bovenwerk.

Scoor deze nieuwe Nike Lunar Roam "Lemon Drop" op zaterdag 16 december, vanaf 9 uur 's morgens.

Nike Lunar Roam "Lemon Drop"

Dec
16
Nike Lunar Roam "Lemon Drop"

Nike Lunar Roam "Lemon Drop"

DV2440-700
Alle verkooppunten
Nike Lunar Roam Lemon Drop Foto 6
Nike Lunar Roam Lemon Drop Foto 7
Nike Lunar Roam Lemon Drop Foto 4
Nike Lunar Roam Lemon Drop Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur