Nike is zich langzamerhand aan het voorbereiden op de lente van 2024. Zo zien we de laatste tijd weer heerlijke zomerse colorways aangekondigd worden voor de Nike Dunk sneaker. De meest recente aankonidiging is deze Nike Dunk Low Retro "Miami Dolphins". Deze bijzondere colorway is geïnspireerd op de levendige kleuren van het Miami Dolphins team van de NFL.

De sneaker heeft een heerlijke kleurencombinatie bestaande uit White, Cosmic Clay en Dusty Cactus tinten. De Nike Dunk Low straalt comfort en stijl uit door de gebruikelijke constructie van volledig leer en een tong en binnenvoering van mesh. Het ontwerp is voorzien van een witte basis met Dusty Cactus overlays, branding op de tong, inlegzolen en een rubberen buitenzool. Om de band met het South Beach NFL team verder te versterken, zijn er oranje Cosmic Clay Swooshes en lipjes op de hak aangebracht. De samenhangende look wordt afgemaakt door de toevoeging van witte tongen, veters, inlegzolen, branding op de hiel en witte tussenzolen.

Een exacte releasedatum voor deze sneaker is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Dunk Low Retro "Miami Dolphins"

Mar
16
Nike Dunk Low Retro "Miami Dolphins"

Nike Dunk Low Retro "Miami Dolphins"

DV0833-102
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Retro Miami Dolphins Foto 5
Nike Dunk Low Retro Miami Dolphins Foto 6
Nike Dunk Low Retro Miami Dolphins Foto 1
Nike Dunk Low Retro Miami Dolphins Foto 4
Nike Dunk Low Retro Miami Dolphins Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur