Nike zet het vieren van de verjaardagen van de Air Max 90 en Air Max 95 even op pauze en besluit de Nike Air Max 1 weer wat liefde te geven. Nadat wij gister het nieuws brachten dat Nike en Footlocker met een nieuwe Air Max 1 komen, hebben we vandaag te horen gekregen dat er op 30 Juli ook nog een nieuwe Air Max 1 aan zit te komen in de vorm van deze Nike Air Max 1 Anniversary "Hunter Green".

Je leest het goed, de sneaker waar het allemaal mee begon zal droppen in de geliefde anniversary vorm. De anniversary werd in 2018 voor het laatst uitgebracht in een aqua colorway. Ook zagen we de afgelopen jaren aardig wat restocks van de Air Max 1 Anniversary "University Red". Het is nu de beurt aan deze ultra cleane Hunter Green colorway, die ondanks dat het in Juli van dit jaar zal worden gedropt natuurlijk een uitstekend schoentje is voor de Herfst.

Het legendarische model is voorzien van de bekende color blocking, zo is de toe box en het gebied rond de enkel voorzien van with mesh. Grijze nubuck-overlays op de zijkanten en de hiel geven de schoen zijn OG look. Het hoogtepunt van deze Air Max 1 is de toevoeging van de kleur Hunter Green op de nubuck mud guard, Swooshes, bovenste veteroogjes, inlegzolen en de Nike-branding op de tong en hiel. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het design van deze Air Max 1 af.

De releasedatum staat voorlopig op 30 Juli, maar niets is zeker. Check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Nike Air Max 1 Anniversary "Hunter Green"
Releasedatum: Donderdag 30 Juli, 09:00 AM.
Verkoopprijs: €140
Stijlcode: DC1454-100
Verkooppunten: bekijk alle verkooppunten hier

Stephan
Geschreven door
Stephan