Eerder deze week zagen we al een Air Max 90 voorbij komen die erg veel weg had van de ACG-lijn die nike voert voor de avontuurlijke sporters onder ons. Het design was van diverse ACG details voorzien, wat het echt weer een nieuwe frisse look gaf. Hier blijft het niet bij, want er komt nu nóg een colorway voor deze variant.

De sneaker is aan de bovenkant voorzien van een Light Bone-tint, met aanvullende kleuren als Platinum Tint, Metallic Silver en Neon Green. De sneaker maakt voor het grootste gedeelte gebruik van een mesh- en leerconstructie. Het meest opvallende detail is, naast de mini swoosh op de zijkant van de toe box toch wel het draad dat als het ware is gespannen over het mesh van de toe boxen de mud guard. Dikke ACG-achtige veters, treklipjes aan de tong en hiel, een Sail-tussenzool en een lichtblauwe/witte rubberen buitenzool maken deze Air Max 90 af.

Wij verwachten deze release deze zomer nog. Op de hoogte blijven? Check dan met enige regelmaat onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan