Deze week kwamen wij met goed nieuws, de Nike Air Max BW "Persian Violet" gaat binnenkot een comeback maken. Alsof dat nog niet goed genoeg nieuws was kunnen wij nu officieel bevestigen dat er dit jaar nóg een colorway gaat komen voor de klassieke en geliefde Nike Air Max BW. Het gaat hier om de Nike Air Max BW "Black Violet", die in tegenstelling tot de Persian Violet is voorzien een donkere basis.

Nike Air Max BW "Black Violet"

Nike Air Max BW Black Violet foto 3
Nike Air Max BW Black Violet foto 2

Nike viert dit jaar de 30e verjaardag van het klassieke Air Max BW-model, vandaar dat zij dit jaar nog met de geliefde Persian Violet colorway gaan komen. Mocht je nou liever en donkere colorway aan de voeten hebben, dan gaat dit paartje niet teleurstellen.

Deze Nike Air Max BW "Black Violet" is voorzien van een colorway die gebruik maakt van de kleuren Black en Persian Violet. De sneaker is weer voorzien van een volledig lederen constructie waarbij de kleur zwart het grootste deel van de basis bedekt. Een flinke dosis contrast is toegevoegd aan de bovenkant in de vorm van een witte streep die over de volledige sneaker loopt en de Persian Violet accenten op de voering, de swoosh, de tussenzool en de tong.

Releasedatum Nike Air Max BW "Black Violet"

Op dit moment is er voor zowel de Nike Air Max BW "Persian Violet" en de "Black Violet" nog geen releasedatum bekend, wel weten we zeker dat beide paartjes dit jaar nog zullen gaan droppen. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Feb
24
Nike Air Max BW "Black Violet"

Nike Air Max BW "Black Violet"

DM3047-001
Alle verkooppunten
Sep
24
Nike Air Max BW "Persian Violet"

Nike Air Max BW "Persian Violet"

DJ6124-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur