Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1, ook bekend als de Air Max 87, is een iconische sneaker die een belangrijke plaats heeft ingenomen in de geschiedenis van schoenontwerp en technologie. Het was de eerste schoen met Nike's revolutionaire Air demping, wat een bepalend kenmerk werd van de Air Max serie.

Het afgelopen jaar heeft de Air Max 1 sneaker een comeback van jewelste gemaakt. De sneaker dropt de laatste tijd weer dusdanig vaak, dat we inmiddels zelfs een lijst hebben gemaakt met welke Nike Air Max 1 sneakers er nog gaan droppen in de tweede helft van 2023.

Dat Nike van geen stoppen weet is vandaag weer te zien door de aankondiging van deze Nike Air Max 1 "Athletic Dept.".

Nike Air Max 1 Athletic Dept Foto 6
Nike Air Max 1 Athletic Dept Foto 7

Bij de Nike Air Max 1 "Athletic Dept." draait het allemaal om team spirit

Het Athletic Department Pack van Nike bevat meestal een reeks producten zoals uniformen, kleding en uitrusting voor de sportteams die Nike een hart onder de riem steek. Vaak worden de producten student-atleten verstrekt als onderdeel van hun deelname aan de sportprogramma's. De artikelen kunnen bestaan uit sweatshirts, joggingbroeken, t-shirts en andere sportkleding. Het doel van het pack is om ervoor te zorgen dat studenten toegang hebben tot Nike-producten van hoge kwaliteit die hun school vertegenwoordigen en de teamgeest bevorderen.

Deze Air Max 1 is de meest recente toevoeging aan ht pack en heeft een basis van wit mesh met naturel tinten op de overlays op de middenvoet en op de hiel. Deep Royal nubuck accenten verschijnen op de Swooshes en mud guards en lopen door tot onder de voet. De kleur Teal geeft een levendig accent aan de bovenste veteroogjes, de branding op de tong, de hiel, de binnenzool en de mini Swoosh die aan de zijkant van de toe box is geplaatst. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een verouderde tussenzool op een zwarte rubberen buitenzool.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Athletic Dept Foto 4

Nike Air Max 1 "Athletic Dept."

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Athletic Dept."

Nike Air Max 1 "Athletic Dept."

FQ8048-133
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Athletic Dept Foto 3
Nike Air Max 1 Athletic Dept Foto 5
Nike Air Max 1 Athletic Dept Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim