Nike komt binnenkort met een "First Use" pack, waarmee het de oorsprong van de Swoosh viert. Naast de Air Max 90 zullen modellen als de Nike Blazer en de Nike Air Force 1 ook hun eigen First Use release krijgen. Onlangs kondigde Nike al aan dat de Nike Air Max 90 First Use "Signal Blue" onderdeel van het pack zal zijn, maar ook deze Nike Air Max 90 First Use "University Blue" waar wij vandaag een blik op zullen gaan werpen is toegevoegd.

Nike Air Max 90 First Use "University Blue"

Nike Air Max 90 First Use University Blue Foto 9
Nike Air Max 90 First Use University Blue Foto 7

Een mix van mesh, synthetisch leer, suède en TPU bedekt het hele bovenwerk van deze Air Max 90 en is ondergedompeld in verschillende lichtblauwe tinten. Het tonale bovenwerk krijgt wat contrast door de toevoeging van witte accenten op de Swooshes, de tongen, de voering, het logl op de hiel, op de inlegzolen en tussenzolen. Opvallende ontwerpdetails zijn onder meer de metallic gold Swoosh-vetersluiting met diamantje en een aparte Swoosh op de zijkant, met daarboven de tekst "First use June 18, 1971".

Een releasedatum ontbreekt nog, we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 First Use Verkooppunten

Mar
07
Nike Air Max 90 First Use "University Blue"

Nike Air Max 90 First Use "University Blue"

DA8709-400
Alle verkooppunten
Jun
30
Nike Air Max 90 First Use "Signal Blue"

Nike Air Max 90 First Use "Signal Blue"

DB0636-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur