Tim
Geschreven door
Tim

Nike heeft zojuist een frisse nieuwe versie van de Air Max 1 gepresenteerd. Het gaat hier om deze fraaie Nike Air Max 1 "Neutral Grey", die is voorzien van een multicolored buitenzool en speciale pom-pom veters die we nog niet eerder voorbij hebben zien komen op een Nike sneaker.

Voor Nike was 2022 een jaar vol verjaardagsfeestjes voor verschillende iconische sneakers, één daarvan was de Air Max 1 die dit jaar 35 kaarsjes uit mocht blazen. De AM1 is dit jaar al in diverse verschillende nieuwe versies gedropt. De "Neutral Grey" die we vandaag bekijken is misschien wel één van de cleanste versies van het jaar, maar dan wel voorzien van een speels randje. Deze nieuwe versie van de sneaker bestaat uit een mix van getrommelde, gladde en suède overlays, waarbij wit en lichtgrijze tinten het grootste gedeelte van de basis voor hun rekening nemen.

Pom-pom veters

Doordat de basis van de sneaker vrij neutraal is qua kleur, vallen de accenten die zijn toegepast extra op. We zien dan ook kleine toevoegingen waaronder tinten groen, roze en oranje. De laatste is te zien op de buitenzool, op de hakken en de inlegzolen, terwijl een vleugje marineblauw wordt gebruikt op de mini-swooshes en op de branding op de tong. Om het ontwerp af te ronden, heeft Nike de sneaker voorzien van witte puffy pom-pom-veters, een multicolored buitenzool, speciale inlegzolen en speciale oranje, roze en groene Nike branding op de hak.

Dit paartje wordt in het jaar 2023 verwacht, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Neutral Grey"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Neutral Grey"

Nike Air Max 1 "Neutral Grey"

FB4959-121
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Neutral Grey Foto 2
Nike Air Max 1 Neutral Grey Foto 9
Nike Air Max 1 "Neutral Grey"
@gc911
Tim
Geschreven door
Tim