We zijn nog nieteens halverwege 2020 en Nike heeft al een flinke dosis aan knallers van Air Max 90's gedropt. Uiteraard heeft dit te maken met het feit dat het iconische model 30 kaarsjes heeft uitgeblazen - wat helemaal prima is zolang ze releases als deze Nike Air Max 90 "Cork" blijven droppen. Na de aankondiging van de opmerkelijke Air Max 90 "Home and Away" Jewels, komt Nike opnieuw met een headturner in de vorm van deze nieuwe "Cork".

Het premium model maakt in dit geval gebruik van een reeks neutrale tinten. De basis van de sneaker gaat gekleurd in een lichtbruine kleur en krijgt ondersteuning door verschillende kaki-kleuren langs de suède overlays, ronde de veters en hakken, gevolgd door een latte-achtige bruine tint op leren mud guards. Het opvallendste detail van deze release is dat de sneaker geleverd zal worden van met kurk gevoerde inlegzolen met de tekst 'Just Do It', dat in cursieve tekst is weergegeven. De buitenzolen zijn voorzien van gespikkelde patronen.

Een releasedatum is nog niet bekend, check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Nike Air Max 90 "Cork"
Stijlcode: CW209-212
Colorway: White Onyx/Sail-Terra Blue-Vachetta Tan
Verkoopprijs: €140
Verkooppagina: bekijk hier de verkooppunten

foto's: atmos Tokyo

Stephan
Geschreven door
Stephan