Wij zijn fan van gekke Swooshes, zeker als deze worden toegepast op modellen als de Air Jordan 1. Nike liet deze week al weten dat de Air Force 1 een Brushstroke Swoosh krijgt, waarna nu naar buiten is gekomen dat de populaire Jordan 1 Low ook een release zal krijgen in de vorm van deze Air Jordan 1 Low SE "Brushstroke".

De Air Jordan 1 Low SE "Brushstroke" is een exclusieve variant van de low-top Air Jordan 1 die later dit jaar zal worden uitgebracht. De sneaker pronkt met de altijd populaire BRED-colorway (Black/Red). De kleur zwart bedekt de bovenkant van getrommeld leer terwijl rood toegepast is op de hiel, de Jumpman op de tong en de stiksels langs de witte tussenzool. Het hoogtepunt van deze release is natuurlijk de "Brushstroke Swoosh" die duidelijk zichtbaar is toegepast aan de zijkanten. Een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp van deze sneaker af.

Wij verwachten deze Jordan 1 Low binnen enkele weken te kunnen aankondigen. Check tot die tijd regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan