Stephan
Geschreven door
Stephan

Nike Blazer ’77 Cozi By You

Vandaag 2 november is het zover: de nieuwe Nike Blazer ’77 Cozi By You is gelanceerd. Kortom de hoogste tijd om deze fijne klassieker met zijn heerlijke retro-feeling jouw eigen draai te geven. Deze uitvoering is klaar voor de winter. Maak dit icoon volledig uniek en van jou, alleen door je eigen touch eraan te geven op bijvoorbeeld het bovenwerk, de zool en andere details.

Dit is dus jouw kans om je eigen unieke Nike Blazers te ontwerpen! Een uitvoering die nog niemand heeft, helemaal van jou en door jou. Met de Nike By You opties kan je los gaan op jouw eigen creatie qua kleuren en materialen.

De 'Sneaker Squad'-uitvoering

Wij zijn ook aan de slag gegaan om onze Nike Blazers te ontwerpen. Zoals je kan zien, zijn we ermee op pad geweest voor een paar sprekende foto's in het holst van de nacht. Want zeg nou zelf... dit zijn toch prachtige sneakers geworden? Sneakers die het verdienen om op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Onze uitvoering is ideaal te combineren en geschikt om een statement mee te maken.

We hebben gekozen voor een stoere zwart/wit combinatie met het grafische tie-dye-achtige patroon als basis, zwart lederen details op de neus en de hiel, een wit lederen swoosh en om het geheel af te maken kozen we voor de 'Cinnabar'-rode branding voor een fijn contrast op de hiel.

4 Nike Blazer 77 Cozi By You
Sneaker Squad
3 Nike Blazer 77 Cozi By You
Sneaker Squad

Jouw eigen sneakers ontwerpen?

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk... Ga los met de vele kleuren, kies jouw materialen zoals suede, leer of kies zoals wij voor het toffe tie-dye-achtige patroon en maak de sneakers af met andere toffe details of contrasten. Maak iets dat niemand ooit eerder heeft gezien met Nike By You.

0 Nike Blazer 77 Cozi By You

Nike Member days

De Nike Blazer ’77 Cozi By You release is dit jaar onderdeel van de Member Days, wat dit jaar van 1 t/m 5 november plaatsvindt. Members bij Nike ontvangen het gehele jaar door diverse voordelen, zoals onder andere deze toffe release. Bereid je als member dit jaar voor op vijf dagen met unieke ervaringen, activiteiten en productlanceringen. Op de hoogte blijf je met de Nike app.

Wat kunnen we verwachten dit jaar?

  • 1 nov | Een ode aan jou: een dag vol inspirerende verhalen.
  • 2 nov | Vernieuw je stijl: til je look naar een hoger niveau en stap in de virtuele paskamer.
  • 3 nov | De work-out van vandaag: Ontdek Where New Takes You met een work-out speciaal voor jou
  • 4 nov | Allemaal bij elkaar: Haal als eerste de nieuwste performancegear in huis
  • 5 nov | In geselecteerde Nike stores zijn activiteiten en exclusieve items.

Aan de slag

Genoeg informatie! Het is nu de beurt aan jou...
Welke unieke uitvoering van jouw sneakers ga jij maken?

8 Nike Blazer 77 Cozi By You
Sneaker Squad

Nike Blazer ’77 Cozi By You

02
Nov 2021
Nike Blazer '77 Cozi By You Custom

Nike Blazer '77 Cozi By You Custom

DN4115-991
Alle verkooppunten
Stephan
Geschreven door
Stephan