Tim
Geschreven door
Tim

Ye en Adidas knallen er nog een laatste maal een paar Yeezy 350 sneakers uit. Er is al bevestigd dat er de komende weken een overvloed aan colorways zullen gaan droppen en deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Carbon Beluga" is daar één van. Deze colorway kwam voor het eerst op de markt in 2022 als de "Dark Beluga" colorway, maar zal nu droppen onder zijn officiële naam.

De gedurfde en feloranje "SPLY-350" -streep die over het midden van het bovenwerk loopt, is behouden van de OG "Beluga" colorway. Buiten dat heeft deze versie een wat meer ingetogen uiterlijk. De opbouw van de basislaag bestaat uit een PrimeKnit-materiaal dat is verweven met donkerder bruine en grijze strepen en tonen van oranje. De aardse make-up is ook gemaakt met een vervaagde zwarte, geribbelde tussenzool die de kenmerkende BOOST-demping van Adidas herbergt voor een comfortabele pasvorm en bijzondere prestaties.

Ook deze Yeezy restock zal plaatsvinden op woensdag 31 mei. Je hebt tot 7 uur in de ochtend de tijd om je aan te melden voor de raffle op de Adidas Confirmed app.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Carbon Beluga"

31
May 2023
Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Carbon Beluga"

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Carbon Beluga"

HQ7045
Alle verkooppunten
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Carbon Beluga Foto 1
Yankeekicks
Tim
Geschreven door
Tim