De Air Jordan 9 sneaker heeft een belangrijk aandeel in de legendarische Air Jordan reeks. Dit model werd onthuld in 1993 en is de eerste Air Jordan die werd uitgebracht nadat Michael zijn afscheid van de NBA had aangekondigd. Ondanks dat Michael de Air Jordan 9 nooit in een wedstrijd heeft gedragen, blijft het een sneaker die symbool staat voor de gouden tijden van het basketbal.

We zien de laatste tijd niet veel colorways meer voor de Jordan 9, maar inmiddels is bevestigd dat deze Air Jordan 9 Retro "Powder Blue" op het punt van droppen staat. De colorway is een knipoog naar de University of North Carolina (UNC) en zal droppen ter ere van de 30e verjaardag van het model. 

Er is gekozen voor een colorway die bestaat uit Summit White, Black en Dark Powder Blue en is toegepast op de OG shape van de sneaker. Hij heeft een bovenwerk van wit leer met zwart op de tong, veteroogjes, voeringen, de Jumpman op de middenzool en op de pull tabs aan de achterkant. De schoen wordt geaccentueerd door Powder Blue contrasterende accenten op de tussenzool, tong, branding en de hiel. Een stevige witte rubberen zool maakt het ontwerp af. Deze versie werd voor het laatst gedropt in 2010, maar deze versie heeft niet de geborduurde #23 op de hielen, zoals bij de OG release uit 1994 wel het geval was. In plaats daarvan is er gekozen voor een blauwe basketbal met daarop een Jumpman. 

Scoor deze Air Jordan 9 Retro "Powder Blue" op woensdag 20 maart, via diverse verkooppunten.

Air Jordan 9 Retro "Powder Blue"

Mar
20
Air Jordan 9 Retro "Powder Blue"

Air Jordan 9 Retro "Powder Blue"

FQ8992-101
Alle verkooppunten
Air Jordan 9 Retro Powder Blue Foto 1
Air Jordan 9 Retro Powder Blue Foto 3
Air Jordan 9 Retro Powder Blue Foto 4
Air Jordan 9 Retro Powder Blue Foto 5
Air Jordan 9 Retro Powder Blue Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur